Over

Ferro is een modulair bouwproject van de Addhome group. Deze  fabrikant van modulaire bouwunits uit Waregem.

Deze fabrikant van modulaire bouwunits telt 35 werknemers en heeft een beoogde groepsomzet van 7 miljoen euro voor 2022. Addhome wil via modulaire bouwunits een duurzame bouwoplossing aanbieden die mens, omgeving en samenleving harmonieus samenbrengt.

Addhome produceert en assembleert alle bouwunits in zijn fabriek in Waregem, levert ze instapklaar per vrachtwagen en zorgt voor een perfecte installatie. 

Het gebruik van modulaire staalbouw maakt dit Ferro-project uniek. Het hybride gebouw bestaat uit een combinatie van staal en beton. Beton voor het gelijkvloers, staal voor de verdiepingen. Dat maakt de appartementen supersterk, op héél lange termijn.

Beschrijving locatieproject

1

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie of een weekendje uitwaaien aan zee? In Bredene vindt u zeker de rust die u wilt. Bredene is de enige kustgemeente zonder zeedijk. Hier glijden de duinen nog ongestoord over in het fijne zandstrand.

 

De unieke en lichtrijke Ferro-appartementen liggen aan de Spuikom in het centrum van Bredene. Een toplocatie aan de kust, vlot bereikbaar via de E40 of het station van Oostende. Rustig gelegen met zicht op de kerk en op wandelafstand van winkels en strand.

2

De mogelijkheden om te eten, drinken of winkelen zijn talrijk. Het Bredene Shopping Center bevindt zich op amper 700 meter. Wandelen naar het gemeenschappelijk zwembad en sportcomplex ter Polder duurt slechts 15 minuten. Ook naar de watersport- en zeilclub van Oostende is het maar 10 minuten stappen.

 

Het project is eenvoudig bereikbaar via de E40 of het treinstation van Oostende. De Oostende jachthaven ligt op 3 kilometer en de dijk van Oostende is slechts 4 kilometer wandelen.

Ook interessant

Appartement 1.2

Appartement op de eerste verdieping met ruime leefruimte, keuken, badkamer, 1 slaapkamer, apart toilet en bergingen. Geniet van een zonrijk terras, Westelijk georiënteerd.    Modern en heerlijk...
Slaapkamer(s)
1
Oppervlakte
72,2 m2
Terras
11,3 m2
Verdieping
1
Prijs (excl. btw en kosten)
€ 194.000

Appartement 1.1

Appartement op de eerste verdieping met ruime leefruimte, keuken, badkamer, 1 slaapkamer, apart wc en berging. Zonrijk terras, Oostelijk georiënteerd.   De natuurlijke lichtinval door...
Slaapkamer(s)
1
Oppervlakte
80 m2
Terras
18,4 m2
Verdieping
1
Prijs (excl. btw en kosten)
€ 209.000

Appartement 0.1

Gelijkvloers appartement met ruime leefruimte, keuken, badkamer, apart wc en één slaapkamer. Groen binnentuintje met terras.   De strakke en moderne architectuur oogt mooi en...
Slaapkamer(s)
1
Oppervlakte
60 m2
Terras
10,1 m2
Verdieping
Gelijkvloers
Prijs (excl. btw en kosten)
€ 163.000